Program Pantheon

Računovodski program Pantheon ne uporabljajo le računovodski servisi, ampak tudi podjetniki sami. Pantheon je namreč dosegljiv tudi kot gostujoča (hosting) aplikacija, kar pomeni, da uporabnik iz svojega računalnika preko interneta dostopa do svojih podatkov, ki so shranjeni v varnih podatkovnih centrih. Uporabnik lahko dovoli dostop do podatkov tudi svojemu računovodskemu servisu, s čimer se drastično pospeši in poenostavi delo, saj oba dostopati do iste baze podatkov v realnem času. Kako nastaviti program in kako ga uporabljati vam svetujemo tudi mi.
Uporabnik nima stroškov z nakupom hardwara in implementacije sistema, prav tako pa mu ni potrebno skrbeti za administracijo sistema, požarne zidove in protivirusne programe – za vse to skrbi lastnik programa, to je podjetje Datalab d.d..

PHANTHEON je program za vodenje poslovanja, s katerim lahko uporabnik:
  • Izstavlja račune;
  • Izdeluje potne naloge;
  • Pregleduje zalogo v skladiščih;
  • Oddaja poročila državni upravi itd.;

Na voljo je več verzij programa za različne profile uporabnikov (od manjših SP-jev, do velikih proizvodnih podjetij), večino verzij pa je mogoče še dodatno nadgraditi in prirediti svojim potrebam.


Kako vam lahko pomagamo mi?

Ob nakupu katerega koli računovodskega programa, je potrebno nastavitve prilagoditi računovodskemu delu , predvsem pa posamezni stranki. Nastavitve programa so bistvene za kasnejši pravilen vnos podatkov. Svojim strankam pomagamo v programu Pantheon računovodsko nastaviti program. Imamo pa tudi svojega programerja v podjetju Datalab, ki nam pomaga ob različnih dodelavah programa.

MNENJA NAŠIH STRANK

Advertis IONEX averde promideja Agil Skalar zpm kovinoplastikadolenc

KONTAKTIRAJTE NAS

RSO Marija Osterman s.p.
Usnjarska ulica 1 (vhod zadaj)
1230 Domžale

telefon

tel.: 040 511 909 | Martina Dobovičnik
tel.: 051 277 211 | Saša Kos
tel.: 051 277 212 | Lara Jemec in Katja Trdin
tel.: 051 277 210 | Marija Osterman

mail

e-mail: info@rso.si

Vse pravice pridržane © RSO Marija Osterman s.p.

Izvedba: Erpium.com erpium logo