KRATKA PREDSTAVITEV

V računovodstvu delam že 35 let, od tega 30 let kot samostojni računovodja. 12 let sem bila zaposlena v Slovenskih železnicah, naslednjih 12 let sem bila glavni računovodja v zasebnem podjetju, nato sem kot glavni in odgovorni računovodja delala 2 leti v računovodskem servisu v Ljubljani.

Svoje podjetje kot s.p. sem registrirala 01.10.2006. Za samostojno pot pa sem se odločila zato, da lahko delam tako kot jaz mislim da je najboljše, da nisem odvisna od nikogar ter se lahko posvečam temu, kar delam najraje in najboljše t.j. vodim poslovne knjige za podjetja, s.p., društva, zasebne zavode, kmete, sindikate,…

Za podjetja, katerim že vodim poslovne knjige, pa nisem samo knjigovodja oz. računovodja, ampak tudi najožji sodelavec, ki do potankosti pozna samo poslovanje podjetja, ki živi in diha s podjetjem. Temu ustrezno lahko tudi pravilno svetujem, stranka pa me lahko tudi pokliče kadarkoli. Na enak način delajo tudi moje zaposlene. Poslovno sodelujem še z mnogimi strokovnjaki, ki so zanesljivi in zelo dobri na svojem področju, ki ga pokrivajo.

Moje sodelavke so:

  • Saša Sušnik Kos od 01.06.2008, računovodja 22 let, delno opravlja delo na terenu
  • Martina Dobovičnik od 12.07.2014, pripravnica za računovodjo, ki si bo z delom in učenjem od vseh nas pridobila izkušnje, da bo lahko v bodočnosti prevzela vodenje mojega računovodskega servisa

Trenutno obdelujemo okoli 120 podjetij, zasebnih zavodov,sindikatov, društev, kmetov,… – od povsem malih pa do velikih z več kot 50 zaposlenimi. Za 25 podjetij opravljamo tudi plačilni promet, za 5 podjetij opravljamo tedensko izterjavo, za veliko večino podjetij urejamo prijave (M-1) in odjave (M-2) obveznega zavarovanja, vodimo kadrovsko evidenco, predvsem pa za vsa podjetja tekoče spremljamo stanje na njihovih davčnih karticah in odpravljamo morebitne nepravilnosti. V primeru davčnih pregledov se na podlagi pooblastila stranke jaz pogovarjam z davčnim inšpektorjem.

Vsa podjetja, katerih dokumenti se obdelujejo v pisarni, se vodijo na programu Pantheon. Moje stranke pa se lahko odločijo tudi za najem tega programa in s povezavo na daljavo lahko delajo na svoji bazi.  Na terenu pa delam oz. delamo še na drugih programih, ki jih uporabljajo moje stranke.

pisarna 1
pisarna 2

Povzetek našega dela:

  • Vsako stranko obravnavamo tako, kot da je to naše podjetje,
  • v kolikor imajo stranke željo, lahko za njih opravljamo vse delo, stranke pa imajo samo to dolžnost, da pravočasno pripravijo dokumentacijo.

MNENJA NAŠIH STRANK

Advertis IONEX averde promideja Agil Skalar zpm kovinoplastikadolenc

KONTAKTIRAJTE NAS

RSO Marija Osterman s.p.
Usnjarska ulica 1 (vhod zadaj)
1230 Domžale

telefon

tel.: 040 511 909 | Martina Dobovičnik
tel.: 051 277 211 | Saša Kos
tel.: 051 277 212 | Lara Jemec in Katja Trdin
tel.: 051 277 210 | Marija Osterman

mail

e-mail: info@rso.si

Vse pravice pridržane © RSO Marija Osterman s.p.

Izvedba: Erpium.com erpium logo