SKALAR D.O.O.
Predstavitev:

Podjetje Skalar d.o.o., ustanovljeno leta 1993, ima dolgoletno tradicijo uveljavljanja novih tehnoloških rešitev v kamnolomih in separacijah. Specializirani smo za proizvodnjo tehničnega kamna za betonarne, asfaltne baze in malte. Optimiziramo: čiščenje jalovine, drobljenje abrazivnih materialov, sejanje drobnih materialov, pranje tudi glinenih materialov, čiščenje vode po pranju itd..

Priporočilo:

Z računovodstvom RSO delamo že od ustanovitve našega podjetja pred več kot dvajsetimi leti. Hitra odzivnost, vljudnost in strokovnost so njihove glavne lastnosti, ki so nas prepričale v dolgotrajno sodelovanje.

www.skalar.si


ADVERTIS d.o.o.
Priporočilo:

Dolgoletno sodelovanje, ki temelji na strokovnosti, zanesljivosti in hitrem odzivu.

www.advertis.si


AGIL D.O.O.
Priporočilo:

»Po dolgotrajnem iskanju dobrega in predvsem kvalitetnega računovodskega servisa, se nam je po ustnem priporočilu nasmehnila sreča. Dobili smo najboljši servis kar smo ga lahko. Super punce, odlična ekipa in kakovostno opravljeno delo. »

http://www.agil.si/ https://www.facebook.com/podjetjeagil/?ref=aymt_homepage_panel


PROMIDEJA D.O.O.
Priporočilo:

Z računovodsko hišo RSO, Računovodske storitve Osterman sodelujemo že od ustanovitve podjetja Promideja d.o.o. leta 2011. Zaposlene v RSO so izjemno strokovno podkovane, četudi gre za včasih specifične izzive, vedno pomagajo, preverijo, svetujejo in na koncu konstruktivno podajo rešitve. To je nekaj, kar potrebuje vsak podjetnik, saj je podlaga za dobro poslovanje tudi zanesljivo računovodstvo. Nikoli se ni zgodilo, da bi morala čakati na nasvet ali obrazložitev, vse storitve so opravljene hitro in natančno. V vseh letih sodelovanja se še ni zgodilo, da bi problem ali izziv ostal nerešen. Predvsem pa me vsakič znova preseneča njihova pripadnost in zaupanje, ki ga gradijo do partnerskih podjetij. Prav zaupanje je ključno za uspešno sodelovanje. Z RSO bomo z največjim veseljem sodelovali tudi naprej. Maša Pentek, direktorica, Promideja d.o.o.

www.promideja.si


KOVINOPLASTIKA DOLENC, Janez Dolenc s. p.
Priporočilo:

Z računovodskim servisom RSO smo zelo zadovoljni. Posebej bi izpostavil:

  • Hiter odzivni čas;
  • Korekten odnos;
  • ter prilagodljivost pri reševanju računovodsko-finančnih vprašanj.

http://www.slodesign.com/dolenc


CILI, Klemen Cerle s.p.
Priporočilo:

Z Marijo Osterman sodelujem že pribljižno 11 let. V tem času so Marija in vse njene sodelavke postale moje prijateljice. Na računovodskem servisu RSO-Marija Osterman s.p. so punce natančne, potrpežljive, zanesljive in vedno na razpolago (tudi izven delovnikov, hvala). Skratka odlične, ugoden in zaupanja vredne računovodski servis. Če iščete računovodski servis, ki bo poleg osnovnega knjiženja bil sposoben spoznati dihanje vašega podjetja in vam tudi pomagat pri poslovnih odločitvah je računovodski servis RSO-Marija Osterman s.p. pravi računovodski servis za vas.

AVERDE D. O. O.
Priporočilo:

RSO je že vrsto let najino računovodstvo ter sva v njih našla zanesljivo računovodsko podjetje, ki nama nudi strokovne storitve. Nudijo nama hiter odziv, sprotno obveščanje o novostih in popolnost informacij, vsestranskost pri svetovanju ter pripravljenost usklajevanja najinem urniku poslovanja. Zaposleni obvladajo svoj posel in so konstruktivni. Vsakokrat, ko obiščeva prostore računovodstva, se s strani celotnega kolektiva počutiva dobrodošla, saj si vedno nekdo od zaposlenih vzame čas za naju oz. najino podjetje. Vse to so razlogi zaradi katerih rada sodelujeva v Vami, kot poslovnim partnerjem.


DRUŠTVO »UP« – pomoč zasvojenim in njihovim svojcem
Predstavitev:

“UP” Društvo za pomoč zasvojencem in njihovim svojcem je nevladna, nerofitna in nestrankarska humanitarna organizacija, s statusom društva, ki deluje v javnem interesu na področju socialnega varstva. Društvo na področju problematike zasvojenosti v slovenskem prostoru deluje že od leta 1993. Tekom svojega delovanja je razvilo različne oblike pomoči namenjene reševanju problematike zasvojenosti tako pri posameznikih kot v družinah. Programi, ki jih izvaja društvo so: Informacijska pisarna v okviru katere se izvajajo tudi sprejemi v terapevtsko skupnost in komuno v tujini ter Skupina za samopomoč; Svetovalnica; Podpora mladostnikom in Program Reintegracija. Poleg navedenih aktivnosti pa društvo izvaja tudi Preventivne delavnice za osnovnošolce, dijake in starše; Preventivne delavnice za strokovne delavce in prostovoljce ter predavanja v Šoli življenjskih veščin.

Priporočilo:

Smo nevladna organizacija in res je težko najti dober računovodski servis, ki redno nadgrajuje potrebna znanja in informacije. Pri podjetju RSO Marija Osterman s.p. iz Domžal so zaposleni zanesljivi, natančni in hitri pri urejanju vseh naših finančnih zadev. Odzovejo se vsakič, ko pridejo do kakšnih nejasnosti in nam na razumljiv način predstavijo za kaj gre. Hvala vam za vašo podporo on upamo, da bomo tudi v prihodnosti tako dobro sodelovali. Vsem podjetjem in podjetnikom pa toplo priporočamo, da preizkusijo njihovo profesionalnost, saj je očitno, da so mojstri na svojem področju.

www.drustvo-up.si

www.facebook.com/drustvo.up/


IONEX d.o.o.
Predstavitev + priporočilo:

Naše podjetje IONEX d.o.o. deluje v prijetnem sožitju z zaposlenimi v računovodskim servisom RSO Marije Osterman s.p. – mi jim nudimo nepogrešljive negativne ione iz naših ionizatorjev IONEX za boljšo koncentracijo, večjo sproščenost, manj stresa in prehladnih oboljenj, oni pa nam vračajo z odličnimi računovodskimi storitvami, s katerimi smo zelo zadovoljni. Boste naše ionizatorje IONEX dali tudi vi v vaše poslovne prostore in domove? Pokličite na 01 4306980, 040 19 13 13,

www.ionex.si


ZPM – Zveza prijateljev mladine
Priporočilo:

S STORITVAMI VAŠEGA RAČUNOVODSKEGA SERVISA SMO ZADOVOLJNI ZARADI AŽURNOSTI IN NATANČNOSTI TER HITREGA ODZIVA PRI IZVEDBI STORITEV.


POLLUX D.O.O.
Priporočilo:

Za RSO sem se odločil, ker potrebujem strokovno pomoč na področju financ, ker so prijazni in vedno pripravljeni prisluhniti mojim vprašanjem iz finančne zakonodaje. Njihovi odgovori so strokovni, obvestila o mojih obveznostih do države, ki mi jih dostavljajo, pa so več kot dobrodošla. Odlična dostopnost in delovni čas. Prokurist Marjan Bovha

Advertis IONEX averde promideja Agil Skalar zpm kovinoplastikadolenc

KONTAKTIRAJTE NAS

RSO Marija Osterman s.p.
Usnjarska ulica 1 (vhod zadaj)
1230 Domžale

telefon

tel.: 040 511 909 | Martina Dobovičnik
tel.: 051 277 211 | Saša Kos
tel.: 051 277 212 | Lara Jemec in Katja Trdin
tel.: 051 277 210 | Marija Osterman

mail

e-mail: info@rso.si

Vse pravice pridržane © RSO Marija Osterman s.p.

Izvedba: Erpium.com erpium logo